کارگاه طراحی ماندالا همراه با رویال آیسینگ روی کیک و بیسکویت
اعضای کودک و نوجوان کتابخانه الغدیر بیرجند کار با رویال آیسینگ را تجربه کردند
کارگاه آموزشی طراحی ماندالا همراه با رویال آیسینگ روی کیک و بیسکویت در کتابخانه عمومی الغدیر برگزار شد . این کارگاه روز پنج شنبه مورخ 11 بهمن ماه با حضور اعضای فعال کودک و نوجوان کتابخانه برگزار شد .
تزئین رویال آیسینگ یکی از محبوبترین رویه های تزئینی در دنیای زیبای شیرین پزی هست که از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند به دست می آید.
رویال آیسینگ علاوه بر ماندگاری بالا دارای سطوحی بسیار صاف و براق است که رنگهای بسیار متنوعی را میتوان برای آن با هر طرحی در نظر گرفت و این به ذوق و هنر سازنده آن بستگی دارد. با اینکه کاربرد اصلی این روش برای تزئین بیسکویت هست، اما از آن برای چسباندن بیسکویت، سُس روی کیک و برای ریزه کاری در خمیرهای شکری هم استفاده می شود
هدف از این برنامه تقویت مهارتهای اجتماعی، تشویق به مشارکت در فعالیت های گروهی ، افزایش اعتماد به نفس ،پذیرش پروژه های شخصی تا استقلال فردی و... بود .
گفتنی است رویال آیسینگ در واقع کرمی است که از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند درست می شود و همچنین برای رنگ کردن آن از انواع رنگ خوراکی استفاده می شود.
از رویال آیسینگ می توانید برای تزیین کوکی شب یلدا، کوکی ولنتاین و ... استفاده کنید ولی آنچه در انجام این کار اهمیت زیادی دارد داشتن تمرین و بدست آوردن تجربه است به عنوان مثال رویال آیسینگ برای کاربردهای متفاوت با غلظت های متفاوت درست می شود که تنها با کسب تجربه می توانید با کم و زیاد کردن آب و پودر قند به خوبی از عهده این کار برآیید
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.